Rock News

Bring Me The Horizon au revenit în studio

Ideile se schimbă, materialul evoluează (așa cum era de așteptat), iar băieții s-au pus pe treabă.

 Într-un interviu acordat pentru publicația NME, britanicii de la Bring Me The Horizon au declarat că deja s-au întors în studio, deși abia au lansat două albume anul trecut – „amo” și „~GO TO~”. Despre noul material, solistul Oliver Sykes a preferat să nu ofere prea multe informații, declarând, însă, că „evoluează pe zi ce trece”.

„Conceptul și ideile pe care le avem diferă de la o zi la alta,” a mărturisit el. „Ne-am gândit că s-ar putea să avem o idee de direcție în care vrem să ne îndreptăm, dar cred că va exista o forță cosmică ce ne va trage în direcții diferite, așa că va fi, din nou, (n.r. ceva) neașteptat”.

„amo”, cel de-al șaselea album semnat BMTH, a însemnat o deviere de la stilul cu care englezii îi obișnuiseră pe fani. Muzicienii s-au îndreptat într-o direcție pop, păstrând însă elementele definitorii ale muzicii lor mai vechi. Riscul lor a fost unul calculat, care a dus discul pe primul loc în topul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Ulterior, în decembrie anul trecut, băieții au decis să lanseze și o compilație de melodii create în timpul sesiunilor pentru „amo”, care nu au mai ajuns pe album. Muzicienii au denumit materialul, pe scurt, „~GO TO~”, numele complet fiind puuuțin mai lung: „Music to listen to~dance to~blaze to~pray to~feed to~sleep to~talk to~grind to~trip to~breathe to~help to~hurt to~scroll to~roll to~love to~hate to~learn Too~plot to~play to~be to~feel to~breed to~sweat to~dream to~hide to~live to~die to~GO TO”.

Foto: Instagram, Bring Me The Horizon