Interviurile Rock FM EXCLUSIV Online

Boris Becker, interviu in exclusivitate pentru Rock FM

Boris Becker a acordat un interviu pentru Rock Fm în care ne-a povestit care este legătura dintre șah și tenis, care este părerea sa despre Simona Halep și care este trupa de rock preferată.

Celebrul tenismen german este invitat la turneul de șah Superbet Rapid & Blitz Chess, ce are loc la București în aceste zile.

Boris Becker a facut prima mutare pe tabla de șah la Superbet Rapid & Blitz Chess, etapa a șasea de la București a celei mai importante competiții de șah din lume.

„Șahul se aseamănă mult cu tenisul, mereu am crezut asta. Ambele implică multă strategie și putere de concentrare, în ambele situații ești singur, față în față cu adversarul. De când mi-am încheiat cariera în tenis, am dedicat mai mult timp sportului minții, o mare pasiune a mea, și sunt încântat să particip la etapa Superbet Rapid & Blitz Chess de la București unde am ocazia să revăd unii dintre cei mai buni jucători din lume”, a declarat Boris Becker.

Ediția din București este penultima confruntare a șahiștilor de renume internațional și va influența clasamentul care va stabili cine va participa la marea finală de la Londra (Marea Britanie), din 2 decembrie. La București vor veni 10 dintre cei mai bine clasați șahiști ai lumii pentru etapa ce va avea loc la Stejarii Country Club, între 6 și 10 noiembrie, unde premiile disputate sunt în valoare de 150.000 de dolari!