Rock News

Guns N' Roses interpretează live piesa „Locomotive” după 27 de ani

Formația mai are planificate zece concerte până la sfârșitul turneului „Not In This Lifetime”, iar prezența acestei piese de acum încolo este incertă.

Conform publicației Loudwire, americanii de la Guns N’ Roses au adăugat o piesă foarte rar auzită în setlistul pentru concertul susținut în Wichita (7 octombrie). Melodia „Locomotive (Complicity)” a fost interpretată pe scenă de către artiști după aproape 30 de ani (ultima apriție a melodiei în setlist a avut loc în 1992).

Cântecul este extras de pe cel de-al patrulea album de studio lansat de GNR, „Use Your Illusion II”, disc apărut pe piață în 1991, în aceeași zi cu discul „Use Your Illusion I”. Ambele materiale au fost certificate de RIAA cu platină… de șapte ori.

Cei de la Billboard relatează că turneul actual, „Not In This Lifetime”, a inclus și o premieră de când planul a fost pus în mișcare, în 2016. Printre cele peste 150 de spectacole s-a strecurat și un concert în Hawaii, pe stadionul Honolulu Aloha. Momentan, băieții se fac auziți pe teritoriu nord-american, având planificate încă zece concerte până la finalul turneului, pe 2 noiembrie.  

Foto: Facebook