Rock News

Within Temptation vor pleca în turneu alături de Evanescence

Within Temptation își unesc forțele cu Evanescence pentru un turneu european comun ce va avea loc în aprilie 2020.

„Worlds Collide Tour” va începe în Bruxelles pe 4 aprilie, al doisprezecelea și, în același timp, ultimul concert, fiind planificat pentru data de 21 aprilie în Amsterdam. Găsești toate datele și locațiile pentru care au fost puse la cale spectacole mai jos.

„Avem niște vești foarte bune…,” a declarat solista Within Temptation, Sharon Den Adel. „În aprilie, ne vom uni forțele cu Evanescence pentru a vă aduce un turneu foarte special! Este un turneu pe care nu vrei să îl ratezi. A fost foarte mișto să o întâlnesc pe Amy (Lee, solista Evanescence) și restul trupei de curând. Cred că avem foarte multe în comun, dar, cel mai important, sunt sigură de pasiunea și focul pe care le avem în comun pentru ceea ce iubim cel mai mult să facem. Abia aștept să plecăm împreună într-un turneu european și să îl transformăm într-o experiență memorabilă!”

Și cântăreața celor de la Evanescence a avut ceva de spus despre proiectul ăsta comun – turneul va fi epic, mai ales că fanii își doreau de mult ca cele două formații să își unească forțele. „Ne roagă lumea să facem ceva împreună de foarte multă vreme,” declară Amy, „așa că experiența va fi meritat așteptarea. Abia aștept să aud vocea superbă a lui Sharon în fiecare seară”.

Evanescence tocmai au susținut un concert incredibil în București, pe 15 septembrie, la Arenele Romane. În deschidere, au încălzit publicul Chaos Magic și Veridia. Găsești fotografii de la eveniment pe pagina de Facebook a Rock FM (sau poți da un click aici).

Iată și planul complet al celor două formații:

4 aprilie – Belgia, Bruxelles, Palais 12
5 aprilie – Franța, Paris, Accor Hotel Arena
7 aprilie – Marea Britanie, Londra, O2 Arena
9 aprilie – Germania, Berlin, Velodrome
11 aprilie – Germania, Frankfurt, Festhalle
12 aprilie – Elveția, Zurich, Hallenstadion
14 aprilie – Italia, Milano, Mediolanum Forum
15 aprilie – Germania, Munchen, Zenith
17 aprilie – Germania, Hamburg, Sporthalle
18 aprilie – Germania, Leipzig, Arena
20 aprilie – Germania, Dusseldorf, Mitsubishi Halle
21 aprilie – Olanda, Amsterdam, Ziggo Dome