Rock News

Bon Jovi dezvăluie denumirea noului disc de studio

Tu ce crezi,e inspirat? Sau nu se putea mai rău de atât?

Americanii de la Bon Jovi au dezvăluit, conform publicației on-line Variety, titlul următorului album pe care îl vor lansa. „Bon Jovi: 2020” este denumirea asupra căreia s-a oprit solistul Jon Bon Jovi pentru că „este anul alegerilor, așa că de ce nu?”. După părerea sa, mai rău de atât nu ar fi putut alege.

Un alt motiv pentru care a ales denumirea asta, spune el, este pentru a marca foarte clar un nou început. După „This House Is Not For Sale” (2016), un disc ce a scos la iveală „probleme personale”, muzicianul și-a redefinit viziunea, concentrându-se pe probleme sociale, printre care tulburarea de stres post-traumatic și atentatele armate recente și dese din SUA.

Acest anunț a fost făcut în timpul unui concert susținut pe scena festivalului „The Runaway To Paradise”, o evadare muzicală pe un vas de croazieră, în Marea Mediterană.

„This House Is Not For Sale” a apărut pe piață în noiembrie 2016, debutând pe prima poziție în clasamentul Billboard 200. Cu ocazia introducerii formației în Rock & Roll Hall Of Fame, în 2018, materialul a fost relansat sub numele „This House Is Not For Sale (When We Were Us)”, în această ediție fiind adăugate două melodii – „When We Were Us” și „Walls”, relatează abc News Radio.

Am avut ocazia să îi vedem live pe americanii de la Bon Jovi pe 21 iulie, în Piața Constituției, în concertul care a încheiat turneul european al formației.

Foto: Facebook, David Bergman