Rock News

Iron Maiden a lansat un videoclip cu Bruce Dickinson într-un Avro Lancaster

Solistul, pilotul și pasionatul de aeronave Bruce Dickinson a avut ocazia să intre într-un bombardier din al doilea război mondial în Canada. In iulie 2017, Bruce Dickinson a vizitat Canadian Warplane Heritage Museum din Ontario.

Trupa era în turneul "Book Of Souls" la acea vreme.

„Vom zbura în acest magnific Avro Lancaster, care este unul dintre cele doua care încă mai zboară în lume", spune Dickinson în clip.

Descriind decolarea, el adaugă: „Este ca o simfonie de metal".

Iron Maiden se află în prezent în Canada în turneul lor nord-american "Legacy Of The Beast" și a concertat seara in Quebec, sarbatorind si zilua de naștere a lui Dickinson.

Celebrul solist Iron Maiden, Bruce Dickinson, va pleca la finalul acestui an in turneul „What Does This Button Do?: An Evening With Bruce Dickinson”.

Evenimentul va avea o oprire si la București, în 8 februarie 2020, la Sala Radio.

Bruce Dickinson vine de această dată pentru a discuta cu fanii despre cariera sa, despre perioada petrecută departe de Iron Maiden, despre pasiunea pentru avioane, despre bere, despre scrimă și, nu în ultimul rând, despre cartea sa autobiografică.

În 2017 Bruce a început să-si promoveze autobiografia printr-un mic turneu în Anglia. „What Does This Button Do?” a devenit bestseller în topurile New York Times și UK Times, ceea ce a dus în scurt timp la un adevărat turneu mondial de întâlniri cu fanii. Evenimentul s-a transformat treptat într-un one-man show veritabil ce durează peste două ore.

Foto: Getty Images/ Guliver.