Rock News

Sebastian Bach a cântat clasicul Skid Row "18 and Life" cu supergrupul Kings Of Chaos

Kings Of Chaos a fost headliner la Republic Of Texas (ROT) Rally pe 15 iunie în Austin, Texas. Supergrupul a inclus trei vocaliști: Sebastian Bach (Skid Row), Dee Snider (Twisted Sister) și Lou Gramm (Foreigner). Ei s-au alăturat chitaristilor Gilby Clarke și Warren DeMartini (Ratt), basistului James LoMenzo (Megadeth) și bateristului Kenny Aronoff (John Mellencamp, Willie Nelson, John Fogerty).

Format inițial în anul 2012 ca un supergrup Rock'N'Roll All Stars, Kings Of Chaos are un lineup de bază, precum și o distribuție rotativă de muzicieni invitați.

Kings Of Chaos a înregistrat până acum un singur cântec: un cover după "Never Before" - Deep Purple, pentru albumul "Re-machined: A Tribute to Deep Purple".

Sebastian Bach a anunțat recent că pregătește pentru următoarele show-uri o aniversare a albumului de debut Skid Row, disc apărut acum 30 de ani.

Bach va interpreta albumul integral în cadrul concertelor sale și le-a făcut o "invitație deschisă" foștilor colegi de a i se alătura, în cazul în care doresc.

Foto: Getty Images/ Guliver.