Rock News

Within Temptation vor reîncepe munca de creație toamna asta

După o vară plină de concerte, artiștii sunt pregătiți să revină în studio pentru a pune la punct un plan concret de acțiune.

Una dintre cele mai admirate soliste ale generației noastre, Sharon Den Adel, a discutat cu Kaaos TV despre planurile de viitor ale formației sale. Within Temptation vor începe să lucreze la material nou în luna septembrie, spune Den Adel.

„Este posibil să reîncepem concertele anul viitor,” ne dezvăluie Sharon. „Dar la sfârșitul verii pline de spectacole, cu finalitate în septembrie – vom reîncepe să compunem”. Motivul, zice ea, este păstrarea ritmului în direcția stilistică deja aleasă.

Artista ne aduce și vești în legătură cu formatul materialului care urmează a fi lansat. „Oamenii nu mai așteaptă neapărat un album – așteaptă o nouă piesă. Așa că vrem să lansăm câteva melodii ceva mai rapid, apoi să aducem, la un moment dat, un disc complet,” declară ea.

Cel mai recent album semnat Within Temptation, „Resist”, a apărut pe piață la data de 1 februarie, fiind prima lansare a olandezilor prin intermediul casei de discuri Spinefarm Records (Universal Music Group).

La disc au contribuit, la câte o piesă, Anders Fridén (In Flames) – „Raise Your Banner”Jacoby Shaddix (Papa Roach) - „The Reckoning” și Jasper Steverlinck (Arid) - „Firelight”

Foto: Facebook