Rock News

Adam Lambert nu crede că ar fi o idee bună să lanseze muzică alături de Queen

Deși împarte scena cu membrii Queen încă din 2009, Lambert simte că materialul lansat fără Freddie nu ar putea fi vreodată atribuit trupei.

Într-un interviu acordat celor de la publicația Hunger, Adam Lambert a declarat că nu prea ar avea sens să înregistreze material nou alături de membrii Queen cu care împarte scena în general. „Mereu mă întreabă fanii dacă nu o să înregistrăm material împreună,” spune el, „iar mie mi se pare că nu prea ar avea sens. Nu ar fi Queen cu adevărat deoarece pentru mine Queen înseamnă Freddie”.

Prima oară când Lambert și-a însușit rolul solistului pentru Queen a fost în timpul emisiunii „American Idol”, în 2009. Pentru efectul senzațional, piesa aleasă a fost „We Are The Champions”, iar Adam i-a convins pe Roger Taylor și Brian May că merită să interpreteze materialul consacrat de Freddie Mercury, onorând amintirea regretatului solist.

Într-un interviu recent cu BBC Radio 2, chitaristul Brian May a declarat că legendele de la Queen încă nu au obținut niciun venit de pe urma filmului biografic lansat anul trecut. Cu toate astea, Brian este extrem de mulțumit de cum s-au desfășurat lucrurile. Mai mult decât atât, muzicianul este impresionat de interpretarea actorului Rami Malek (cel care l-a înfățișat pe Freddie). „Este fenomenal modul în care a reușit cumva să intre în corpul lui Freddie – în pielea lui,” a declarat May.

Foto: Guliver/Getty Images