Rock News

Accept au lansat un vinil de 7 inch cu două single-uri

Ascultă o nouă melodie cu care chitaristul Wolf Hoffmann este sigur că te vei identifica - „Life's A Bitch”.

Accept au revenit cu un vinil de 7 inch ce conține două piese trăsnet – „Life's A Bitch” și „Restless And Wild (Live at Wacken 2017)”. Melodia „Life’s A Bitch” poate fi ascultată mai jos.

„Iubim titlul single-ului,” spune chitaristul Wolf Hoffmann. „Cine nu e de acord cu mesajul ăla? Este universal, chiar dacă poveștile diferă. Toată lumea știe ce înseamnă”.

Pentru a face față turneului „Symphonic Terror”, care a început deja duminica asta în Germania, Accept i-au recrutat pe basistul Martin Motnik și pe violonista Ava-Rebekah Rahman.

„Am fost copleșiți și onorați de numărul muzicienilor care au venit la audiții,” a declarat Hoffmann. „Nivelul de talent pe care l-am văzut a fost nemaiîntâlnit și considerăm că Martin Motnik se potrivește perfect în trupă, așa că ni se va alătura în turneul Symphonic Terror și la următoarele concerte Accept”.

„Am hotărât că voi continua până voi cădea mort pe scenă,”, spune Hoffmann despre viitorul său în muzică. „Sincer, nici măcar nu glumesc. Ăsta e scopul meu, pentru că nu cred că pensionarea este o opțiune atrăgătoare. Parțial pentru că m-am retras deja și am stat departe de industria muzicală timp de zece ani când am a devenit fotograf și am făcut cu totul altceva. Au fost ani buni într-un fel, dar acum că m-am întors, mă simt împlinit și am un scop pentru care mă trezesc în fiecare dimineață, ceva ce aștept cu nerăbdare și mă ține ocupat toată ziua,” a completat artistul.

Cel mai recent disc de studio al americanilor este „The Rise of Chaos”, apărut în 2017.

Foto: Facebook