Rock News

Sebastian Bach, despre muzica din anii '80 care a trecut testul timpului

Fostul VJ MTV , Alan Hunter, a realizat un interviu cu fostul solist Skid Row Sebastian Bach la festivalul de muzică "The Sand", care a avut loc în noiembrie anul trecut în Punta Canta, Republica Dominicană. Interviul a avut premiera duminică trecută (14 aprilie), ca parte a seriei "80s In The Sand", la postul de televiziune AXS TV.

În cadrul acestuia, Sebastian Bach a vorbit de muzică anilor '80 și a lăudat trupe care au activat atunci, cum ar fi ABC sau Duran Duran, arătându-și aprecierea pentru toate stilurile muzicale.

Bach: "Mie îmi place foarte mult muzica - chiar îmi place. Când vorbești despre muzica anilor '80 sau muzica anilor '70, asta a fost înainte de a avea Pro Tools și tehnologie, iar problema a fost în anii '80 și înainte, că a trebuit să învățăm cum să facem ca aceste sunete să iasă din trupurile noastre.(...)
Această era pe vremea când "cut and paste" însemna "cut" și "paste" cu foarfeca și cu un clei ... Așa am făcut noi. Așadar, de asta cred că muzica a trecut testul timpului".

Foto: Getty Images/ Guliver.