Rock News

Judas Priest se alătură lui Ozzy Osbourne în turneul amânat pentru anul viitor

Băieții ne-au dat veștile cele bune pe pagina de Twitter a formației. Iată de ce a fost nevoie de amânarea asta.

Judas Priest au confirmat că vor participa la partea europeană a turneului legendarului Ozzy Osbourne. Știi și tu că e vorba despre „No More Tours 2”, cel pe care l-a amânat în ianuarie din motive de sănătate, pentru ca mai apoi să aibă din nou ghinion, amânându-l cu totul zilele trecute.

Motivul amânării concertelor pentru anul viitor? Osbourne a reușit să își agraveze afecțiuni dobândite în urma unui accident cu ATV-ul, de acum 16 ani, căzând în casa lui din Los Angeles. Problema asta a venit imediat după vizita pe care artistul a fost nevoit să o facă la secția de terapie intensivă din cauza pneumoniei.

Judas Priest au comunicat fanilor pe pagina oficială de Twitter a formației că i se vor alătura fostului solist Black Sabbath. „Îi urăm lui Ozzy însănătoșire grabnică și sperăm să fie 100% sănătos în curând. Partea UK/europeană a turneului Ozzy/Judas Priest va fi replanificată pentru anul 2020 și vom anunța datele de concert imediat ce punem totul la punct”.

Britanicii vor începe primăvara asta, pe 3 mai, un turneu de 32 de concerte în SUA alături de Uriah Heep. Călătoria lor pe teritoriu american se va termina, de data asta, pe 29 iunie.  

Foto: Facebook