Rock News

Adam Lambert & Queen anunță documentarul "The Show Must Go On"

După ce au avut o interpretare spectaculoasă la Gala Oscar în acest an, Queen și Adam Lambert au acum un eveniment la fel de interesant în lucru. Lambert a anunțat lansarea unui documentar intitulat "The Show Must Go On" - "The Queen + Adam Lambert Story", a cărui premieră va avea loc pe 29 aprilie pe ABC.

Lambert a făcut anunțul într-o postare pe Twitter, declarându-se entuziasmat de documentar.

Potrivit unui comunicat de presă, filmul va urmări trupa în spatele scenei, începând cu debutul lui Lambert la "American Idol" în 2009. Queen și Adam Lambert au cântat pentru prima dată "We Are the Champions" la reality show, iar apoi au decis să extindă colaborarea, ajungând la turnee împreună.

Documentarul va conține "imagini rare din concerte" și "noi interviuri" cu Lambert, părinții acestuia, Leila și Eber, Brian May și Roger Taylor, Simon Cowell, Rami Malek și Taylor Hawkins de la Foo Fighters.

Lambert și Queen au anunțat de asemenea un turneu comun nord-american, în decembrie anul trecut. Turneul "Rhapsody" va începe în această vară pe 10 iulie în Vancouver și se va termină pe 23 august la Charlotte, N.C.

Foto: Getty Images/ Guliver.