Rock News

Dee Snider: "Nu am crezut că Metallica va reuși"

Fostul solist Twisted Sister a recunoscut că a fost de părere că Metallica nu va avea niciodată succes, după ce i-a văzut live la începuturile carierei acestora.

Dee Snider a vorbit cu postul de radio din Detroit WRIF, reflectând despre turneele cu giganții thrash.

"Nenorociții ăștia au meritat fiecare dolar pe care l-au făcut. Nu au cedat niciun centimetru - până când au făcut "alternica" [referire la "Load" și "Re-Load"], despre care cred că sunt mari albume, dar au cedat un centimetru. Dar până în acel moment, au luptat din greu".

"Această este o poveste adevărată. Eram în turneu cu Metallica și eram în Olanda, iar eu stăteam pe partea laterală a scenei și mă uitam la ei care își făceau setul. Mă întorc către basistul meu și spun, "tipii ăștia au inimă mare, dar nu vor ajunge niciodată nicăieri".

"Așa cum am spus, sunt brutal de cinstit. Am spus asta cu voce tare. Ce idiot! Nu am vrut să fiu împotriva lor. Doar mi-am spus: "Sunt atât de heavy", dar ei i-au făcut pe oameni să îi accepte așa heavy cum erau și această este marea chestie pe care a făcut-o Metallica".

Metallica și-a reluat cea mai recentă etapă americană a turneului "WorldWired" pe 18 ianuarie, la Tulsa. Metallica este așteptată apoi în Europa, unde are programate 25 de concerte.

Metallica va reveni la București în cadrul turneului Worldwired, concertul fiind planificat pentru data de 14 august 2019, la Arena Națională. Concertul va fi deschis de Ghost și Bokassa.

Foto: Getty Images/ Guliver.