Rock News

Cannibal Corpse are un chitarist nou

După arestul lui Pat O'Brien, luna trecută, americanii aveau nevoie să găsească un înlocuitor pentru turneul de adio Slayer.

Cannibal Corpse l-au recrutat pe chitaristul Erik Rutan (Soilent GreenBelphegorHate Eternal) pentru următoarele spectacole pe care le vor susține în cadrul turneului de adio Slayer. Americanii vor cânta în deschidere alături de Amon Amarth și Lamb Of God.

Asta nu este prima oară când Cannibal Corpse colaborează cu Rutan, el fiind producătorul ultimelor patru discuri lansate de formație, „Kill” (2006), „Evisceration Plague” (2009), „Torture” (2012), „Red Before Black” (2017).

Luna trecută, Pat O’Brien, cel pe care Erik îl înlocuiește, a fost arestat după un episod foarte ciudat în care chitaristul a intrat prin efracție în casa cuiva, atacând apoi cu cuțitul un ofițer. Pat a fost eliberat patru zile mai târziu, pe 14 decembrie, după ce a plătit o cauțiune de 50.000 de dolari americani.

Cel mai recent album Cannibal Corpse„Red Before Black”, a fost lansat pe 3 noiembrie 2017 prin intermediul casei de discuri Metal Blade Records. Acesta a fost înregistrat la studiourile Mana.

Foto: Facebook