Rock News

Metallica interpretează live piesele „Motorbreath” și „Whiplash”

Hai să vezi înregistrările oficiale publicate de trupă. Dintre cele două melodii, preferata ta care este?

Metallica a lansat înregistrările live ale pieselor „Motorbreath” și „Whiplash”, filmate în timpul concertelor din Milwaukee, Wisconsin (16 octombrie) și, respectiv, Pittsburgh, Pennsylvania (18 octombrie). Ca de obicei, ți le lăsăm la sfârșitul articolului.

În noiembrie, americanii au susținut un concert acustic în San Francisco, cu scopul de a strânge fonduri pentru fundația All Within My Hands”. Spectacolul a fost înregistrat în totalitate și va apărea pe piață pe 1 februarie, sub numele de „Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic”. Cu toate acestea, deja a fost publicată o mostră din spectacol, sub forma filmării piesei „All Within My Hands”. Organizația „All Within My Hands” a fost creată de Metallica pentru a ajuta la formarea unor comunități sustenabile prin eradicarea foametei și promovarea educației, conform declarației de pe site-ul oficial al fundației. 

În septembrie, pe de altă parte, americanii au apărut pe scena festivalului Dreamfest, un eveniment anual de strângere de fonduri pentru un spital de copii, spectacol la care a contribuit și cântăreața Janet Jackson.

Thrasherii au început partea nord-americană a turneului WorldWired pe 2 septembrie, în Wisconsin, aceasta urmând să se termine pe la jumătatea lunii martie 2019, în Michigan.

Metallica va reveni la București în cadrul turneului Worldwired, concertul fiind planificat pentru data de 14 august 2019, la Arena Națională. În deschidere îi vei putea vedea și pe Ghost și Bokassa.

Foto: Guliver/Getty Images