Rock News

Shinedown: Brent Smith vorbește despre discul de debut al formației

Câți producători crezi că s-au ocupat de „Leave A Whisper”? Dacă nu știi deja, uite că îți spune Brent.

Într-un interviu acordat celor de la Consequence Of Sound, Brent Smith, solistul Shinedown, a vorbit despre albumul de debut al formației. Mai exact, artistul a explicat cum privește „Leave A Whisper” acum, la mai mult de 15 ani de la lansare.

„Aveam vreo douăzeci de ani, iar trupa abia fusese formată după trei ani de muncă… Mulți oameni nu știu asta, dar trei producători diferiți s-au ocupat de albumul ăla. A fost înregistrat în cinci locații diferite din SUA. A implicat multă muncă. Nu a fost un album de debut normal unde membrii trupei se cunosc de mici și fac muzică împreună de ani buni,” continuă Smith.

Cel mai recent album al americanilor, „Attention Attention”, a fost produs în totalitate de basistul Eric Bass și „ilustrează modul în care oamenii permit fricii și neîncrederii în propria persoană să îi paralizeze,” declară Brent.

În luna februarie, Shinedown va începe un turneu nord-american alături de alte două formații care și-au recăpătat popularitatea anul ăsta, Papa Roach și Asking Alexandria.

Foto: Facebook