Rock News

Iată de ce Bring Me The Horizon își produc propriile albume

După diverse colaborări cu producători renumiți, uite ce i-a făcut pe băieți să se bazeze pe propriile puteri.

Bring Me The Horizon au acordat un interviu postului de radio HardDrive, în cadrul căruia au discutat despre motivul pentru care au ales să se ocupe singuri de producția ultimelor două discuri.

„Am încercat să colaborăm cu o grămadă de producători, dar nu a funcționat niciodată pentru noi,” declară solistul Oliver Sykes. „Mereu am știut exact ce voiam înainte de a intra în studio. Producem muzică în fiecare zi. O piesă scrisă de noi, foarte rar sună la fel atunci când e gata. O modificăm de 20-30 de ori, în fiecare zi sau săptămână. Până când ajungem în studio, deja am produs-o până i-au sărit fulgii. Ne place să primim critici constructive și să aflăm viziunea cuiva dinafară, dar, în principiu, știm ce vrem,” completează artistul.

Pregătirile pentru cel de-al șaselea album de studio al britanicilor, „amo”, au constat într-o vară întreagă petrecută la studio, compunând și înregistrând cântecele, rolul de producător fiind împărțit între Oli Sykes și clăparul Jordan Fish.

Prima piesă extrasă de pe acest disc este „MANTRA”, melodia beneficiind și de un videoclip captivant pe care ți-l lăsăm mai jos.