Rock News

Five Finger Death Punch: Solistul Ivan Moody apare pe scenă cu piciorul în ghips

Până și chitaristul Zoltan Bathory se întreabă dacă nu cumva Moody nu e nebun de legat, dovada fiind postarea sa de pe Twitter.

Ivan Moody a apărut pe scenă cu piciorul în ghips, însă asta nu a părut să îl deranjeze, având în vedere săriturile din timpul spectacolului. Chitaristul Zoltan Bathory chiar a postat o poză cu solistul în mijlocul unei sărituri, rugând publicul să voteze dacă Moody are toate țiglele pe casă sau nu. Cu toate acestea, solistul a avut nevoie de un baston pentru a se deplasa cum trebuie.

Nimic nu l-a împiedicat, însă, pe cântăreț să invite câțiva fani pe scenă, alături de care să interpreteze melodia „Remember Everything”.

Toboșarul Jeremy Spencer nu se află alături de colegii săi de formație, fiind înlocuit de „The Engine” în cadrul turneului nord-american de toamna asta, deoarece va suferi o a doua operație la spate. Din păcate, motivele celor două operații nu au fost făcute publice.

Five Finger Death Punch împart scena cu Breaking Benjamin în fiecare seară. La turneu vor participa, la doar câteva concerte fiecare, Bad Wolves și suedezii In Flames, cei de la From Ashes To New fiind prezenți pentru toate spectacolele, la fel ca și DJ Felmax, pentru a încânta publicul cu beaturi de trap-core după reprezentațiile formațiilor.

Five Finger Death Punch vor dona o parte din veniturile obținute de pe urma acestui turneu fundației VETPAW (Veterans Empowered to Protect African Wildlife), ce luptă împotriva vânătorii ilegale de elefanți, rinoceri și alte animale africane pe cale de dispariție.

Pe de altă parte, Breaking Benjamin va dona un procent din câștiguri către o fundație care efectuează cercetări pentru a facilita vindecarea cancerului la copii, St. Jude Children's Research Hospital.

Acest turneu înseamnă pentru FFDP o oportunitate de a promova cel mai recent album lansat, „And Justice For None”, apărut în luna mai a acestui an.

Foto: Twitter