Rock News

Steel Panther revin în studio pentru a înregistra cel de-al cincilea album din cariera lor

Chitaristul Satchel declară că, la început, este foarte probabil ca discul să nu placă tuturor, dar cei care nu sunt cuceriți din prima se vor obișnui cu materialul și vor învăța să îl aprecieze.

Steel Panther au revenit în studio chiar ieri, pe 13 noiembrie, pentru a începe să înregistreze cel de-al cincilea album din cariera lor. Americanii vor începe cu partea de tobe și ne vor da mai multe detalii pe parcurs.

„Cred că următorul disc pe care îl vom lansa va fi unul de succes, din nou, și va fi la fel ca toate celelalte de până acum dintr-un punct de vedere,” declara chitaristul Russ Parrish într-un interviu recent, conform Blabbermouth. „Vor exista oameni cărora nu le va plăcea deloc la început, însă vor învăța să îl aprecieze și va deveni un album clasic, plin de material original”.

Ultimul disc Steel Panther, „Lower The Bar”, a apărut pe piață în 2017 prin intermediul casei de discuri Kobalt Music Recordings, la producție participând și Jay Ruston. A mai fost lansată și o ediție deluxe a acestui album, celor 11 melodii pe care le conținea discul adăugându-li-se încă două cântece bonus. 

Foto: Facebook