Rock News

Chitaristul John 5 va apărea la evenimentul „Gene Simmons Vault”

John 5, fan înrăit al Kiss, este invitat de onoare al lui Simmons în cadrul evenimentului în care cel din urmă împarte obiecte personale fanilor.

John 5 (Rob Zombie, ex-Marilyn Manson) va fi invitat de onoare la evenimentul „Gene Simmons Vault”, pe data de 2 decembrie.

Despre ce este vorba, te întrebi? Ei bine, evenimentul organizat de legendarul solist KISS este unul dedicat fanilor. Astfel, aceștia vor avea șansa să își întâlnească idolul, dar și să primească un obiect personal de-al artistului chiar din mâinile sale. De asemenea, cei care se vor prezenta la datorie vor avea și posibilitatea de a asculta piese lansate de-a lungul a celor 50 de ani de carieră a artistului și de a primi autografe + toate avantajele care derivă din întâlnirea idolului cuiva față în față.

De asemenea, Simmons a lansat un box set denumit „Gene Simmons - The Vault Experience: 1966-2016” pe care a început să îl livreze personal încă din luna ianuarie.

Revenind la John 5, sigur te întrebi ce rol are el în toate demersurile astea. Conform artistului, el este un colecționar înrăit de obiecte ce au legătură cu KISS. „Iubeam KISS în anii mei de adolescență,” declară chitaristul, care adaugă că își dorea să ajungă la fel ca idolii săi.

Foto: Facebook