Rock News

Alice In Chains vor începe un turneu european primăvara viitoare

Alături de Alice In Chains vor apărea pe scenă americanii de la Black Rebel Motorcycle Club.

Alice In Chains au anunțat că vor porni într-un turneu European în primăvara anului următor, în cadrul căruia vor susține 14 concerte. Printre spectacolele planificate, americanii au reușit să strecoare și câte o reprezentație la Rock Am Ring și Rock Im Park. Alături de Alice In Chains vor apărea pe scenă, la primele zece reprezentații, americanii ce formează Black Rebel Motorcycle Club.

Cel de-al șaselea album Alice In Chains„Rainier Fog”, a apărut pe piață la data de 24 august 2018. Discul a fost înregistrat la Henson Studios, în Los Angeles, alături de producătorul Nick Raskulinecz (care a contribuit și la ultimele două albume Alice In Chains„Black Gives Way To Blue”, 2009 și The Devil Put Dinosaurs Here”, 2013), fiind mixat de către Joe Barresi (ToolQueens Of The Stone Age).

Uite piesele care pe care le conține:

  1. The One You Know
  2. Rainier Fog
  3. Red Giant
  4. Fly
  5. Drone
  6. Deaf Ears Blind Eyes
  7. Maybe
  8. So Far Under
  9. Never Fade
  10. All I Am

Americanii și-au schimbat direcția muzicală cu ocazia noului disc, după spusele chitaristului Jerry Cantrell. „E un album care nu seamănă cu nimic din ce am făcut până acum. Dar este, de asemenea, un material care conține toate elementele pe care le-ar putea aștepta cineva din partea noastră. Poartă amprenta noastră. Și suntem foarte mândri de ceea ce am compus și de interpretările pe care le-am surprins. Avem părți foarte heavy, alte părți frumoase, unele urâte, niște chestii super trippy și ciudate… e mișto!”

Ultimul album lansat de Alice In Chains„The Devil Put Dinosaurs Here”, a înregistrat vânzări de 62.000 de exemplare, în prima săptămână de la lansare. Primele două piese de pe disc, „Hollow” și „Stone”, au ajuns, ambele, pe primul loc în topul Billboard, iar albumul în sine a ajuns pe locul 2.

Foto: Facebook