Rock News

Jon Bon Jovi o critică pe Kim Kardashian pentru modul cum a devenit celebra

Solistul Bon Jovi, în vârstă de 56 de ani, spune că nu a urmărit niciodată mai mult de 60 de secunde din programul TV Kardashians sau din alte reality-show-uri. Într-un interviu recent pentru programul TV "The Sunday Project", Bon Jovi a criticat modul în care Kim Kardashian a ajuns celebra.

"Ce va fi în autobiografia ta? "Am făcut un porno și, ghicește ce, am devenit faimoasa. "F*** sorry, nu mă interesează!", a spus Jon Bon Jovi.

Starul rock a cerut în schimb tinerilor să exploreze laturile creative, îndemnându-i să "meargă și să scrie o carte, să picteze, să fie actori, să studieze, să cânte, să cânte la un instrument, să scrie".

Bon Jovi a anunțat de curând turneul european "This House Is Not For Sale", care se va opri și la București, pe 21 iulie 2019. Concertul va avea loc în Piața Constituției.

Trupa Bon Jovi va sosi la București în formula: Jon Bon Jovi, voce și chitară, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, co-producătorul & co-compozitorul John Shanks, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013.

Foto: Getty Images/ Guliver.