Rock News

Biografia postumă a fostului baterist Megadeth, Nick Menza, va fi lansată în decembrie

Potrivit Amazon, data de apariție a 11 decembrie pentru "Megalife: The Autobiography Of Nick Menza" de J. Marshall Craig.

"Megalife: The Autobiography Of Nick Menza" este o privire din interior asupra uneia dintre trupele cele mai de succes ale metalului, precum și o relatare a relației tumultuoase și complicate dintre Menza și Mustaine.

Anul trecut, familia, management-ul și biograful lui Menza au promis câteva dezvăluiri publice despre ultimele luni ale lui Nick, incluzând aici și tratamentul îngrozitor pe care l-au primit dupa moartea bruscă a muzicianului.

Toboşarul Nick Menza, în vârstă de 51 de ani, a suferit un atac de cord în timpul unui concert pe care îl susţinea cu trupa sa, OHM, într-un mic club jazz din Los Angeles, Baked Potato in seara zilei de 21 mai 2016.

Nick Menza, fiu al unui muzician jazz, a cântat alături de trupa Megadeth începând cu 1989.

A înregistrat cu Megadeth patru albume de studio : „Rust In Peace“ (1990), „Countdown To Extinction“ (1992), „Youthanasia“ (1994) şi „Cryptic Writings“ (1997) şi a fost nevoit să părăsească trupa, în 1997, din cauza unei operaţii pe care a suferit-o la un genunchi, însă a revenit pe scenă cu formaţia lui Dave Mustaine, în 2004.

În 2002, a format împreună cu un alt fost membru Megadeth, chitaristul Chris Poland, grupul OHM, alături de care susţinea concerte, periodic, la clubul Baked Potato din Los Angeles.

Sub nume propriu, tot în 2002, a lansat albumul „Life After Deth“.

Foto: Getty Images/ Guliver.