Rock News

Rob Zombie interpretează piesa „Sweet Dreams (Are Made Of This)”

Nici nu știm care cover sună mai bine: al lui Manson sau al lui Zombie. Tu ce zici?

Ieri, pe 26 iulie, Rob Zombie a fost nevoit să apară pe scenă singur și să compenseze pentru lipsa lui Marilyn Manson. Pentru a face asta, artistul a introdus în setlistul său un cover al piesei „Sweet Dreams (Are Made Of This)”, reinterpretat de Manson în 1995 după originalul lansat de Eurythmics. Îți lăsăm înregistrarea mai jos.

Zombie și Manson au început cel de-al doilea turneu împreună, „Twins of Evil: The Second Coming”, pe 11 iulie. Primul turneu comun al celor doi cântăreți a avut loc în 2012, terminându-se în același loc în care acesta curent a început: DTE Energy Music Theatre, Detroit.

Motivul pentru care Marilyn nu s-a putut prezenta la datorie nu a fost făcut public, artistul scriind pe pagina sa oficială de Twitter că „din cauza unei boli neașteptate, el nu va apărea pe scenă. Dacă ați cumpărat biletul special pentru a-l vedea pe Marilyn Manson, costul biletelor vă va fi rambursat la punctul de achiziție.”

În ceea ce privește carierele, nici Manson și nici Zombie nu o duc rău deloc. Rob tocmai a semnat un contract cu casa de discuri Nuclear Blast, pregătindu-se de o lansare de album în 2019. Ființă multi-talentată, el mai este și regizor, iar filmul pe care îl va lansa anul viitor, „3 From Hell”, continuă povestea protagoniștilor din „The Devil’s Rejects” („Casa celor o mie de cadavre 2”, 2005).

Manson, pe de altă parte, își promovează în cadrul turneului actual cel mai recent disc, „Heaven Upside Down”, care a apărut în luna octombrie a anului trecut.

Foto: Facebook