Rock News

Metallica lansează un videoclip live pentru piesa „Halo On Fire”

Dacă nu reușim să mergem și noi la concert, măcar să vedem liveuri.

Metallica a lansat un videoclip care surprinde interpretarea melodiei „Halo On Fire”, din cadrul concertului susținut pe 9 aprilie, la Hanns-Martin-Schleyer-Halle, din Stuttgart, Germania.

Pe 15 iunie, Metallica a primit Premiul Polar, echivalentul unui Grammy în varianta suedeză.

Lars Ulrich și Robert Trujillo au reprezentat formația la ceremonia de decernare a premiilor, unde au fost alături de Roger Glover și Ian Paice de la Deep Purple, grupul englezesc fiind unul dintre cele mai mari inspirații Metallica.

Lui Glover și Paice le-au revenit onoarea de a face anunțul oficial pentru câștigarea Premiului Polar. Ei au povestit că au văzut pentru prima dată Metallica la un festival și au realizat că este ceva special cu trupa asta, când au observat că toți fanii cântau.

Ulrich și Trujillo au acceptat premiul din partea regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei.

Una din trupele noastre preferate, Ghost, a interpretat, cu ocazia asta, una dintre cele mai cunoscute piese ale americanilor, „Enter Sandman”. Dacă ne permiți să spunem, a fost o interpretarea pe cinste, iar Cardinalul Copia nu ne-a dezamăgit absolut deloc. L-au acompaniat formația de doom metal Candlemass și Vargas & Lagola. Video la sfârșitul articolului, dacă nu ai apucat să îl vezi până acum.

Americanii au ajuns, anul ăsta, pe locul al patrulea în topul Pollstar Global Concert Pulse, cu câștiguri de mai mult de două milioane de dolari pe apariție live, în timpul turneului european care s-a încheiat în mai 2018.

 

Foto: Guliver / Getty Images