Rock News

Concert Rock' Nopera la Zilele Orașului Constanța

Zilele orașului Constanța vor avea loc între 17 și 21 mai 2024, iar scena principală va fi amplasată în Piața Ovidiu. Intrarea la spectacole va fi liberă pentru toți participanții, iar printre evenimentele la care puteți lua parte se află și unul pe gustul iubitorilor de rock

În cadrul concertelor susținute de artiștii Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Davovski, pe 19 mai puteți lua parte la „Rock' Nopera”, un concert susținut de 40 de instrumentiști, 8 soliști vocali și 30 de coriști. Concertul va începe la ora 20:00, pe scenă Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski".

În cadrul proiectului „Spectacole la tine Acasă!", pe 2 autobuze etajate din flota CT BUS, care vor fi transformate în scene mobile, se vor desfășura concerte în zilele de 18 si 19 mai, începând cu ora  17:00, în 6 locații din municipiul Constanta, pentru a oferi constăntenilor momente artistice susținute, în special, de artiști constănțeni. 

Evenimentul este un proiect adresat constănțenilor de ziua lor, de aceea va fi vorba despre o sărbătoare ce unește și definește comunitatea locală, va fi celebrat multiculturalismul Constanței, vor fi puse în valoare talentele locale, iar accentul va fi pus și în acest an pe educație și timp petrecut în familie la evenimente de calitate adresate copiilor, tinerilor și adulților deopotrivă.