Morning Glory

Povești din domeniul publicității, cu Octav Gheorghe

Octav Gheorghe, autorul noii cărți „Cum să te ratezi cu demnitate”, a venit azi-dimineață la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” și a vorbit despre cum se făcea publicitate acum aproximativ 25 de ani și despre gafele descrise în volumul său

Răzvan Exarhu a spus despre invitatul din această dimineață că „a avut o carieră, încheiată la timp, în publicitate”. Octav Gheorghe a descris cum mergeau lucrurile în acest domeniu în trecut în cartea nou-apărută pe piață, „Cum să te ratezi cu demnitate”, editura Curtea Veche. 

Invitatul a descris cartea ca fiind o colecție de gafe, care continuă și escaladează, episoade amuzante cu clienții sau cu colegii de brazdă ți despre momentele memorabile, ușor cosmetizate, pe care acesta le-a trăit, lucrând în industria de publicitate. 

„Ce învățături a avea pentru cei care vor să intre în publicitate și vor să se distreze așa v-ați distrat voi?”, a întrebat Răzvan.

„Să acceseze o mașină a timpului și să meargă cu 25 de ani în urmă. Acum, nu știu dacă distracția mai e posibilă așa cum era atunci. Probabil, există și un altfel de distracție a generației acesteia. Dar, da, e mult consum, e multă rigurozitate, domeniul e bine-reglementat. Nu cred că mai e loc de atâta distracție sau creativitate”, a răspuns Octav Gheorghe. 

Morning Glory - 20.03.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:31

Morning Glory - 30.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:24:45

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42