Rock News

Bruce Dickinson, nou album solo, intitulat „The Mandrake Project”

Nu știm deocamdată la ce se referă The Mandrake Project, însă avem promisiunea din partea lui Dickinson că mai multe amănunte vor fi dezvăluite în curând.

Solistul își va lansa al șaptelea album solo la începutul anului 2024 și îl va promova începând cu aprilie, cu câteva date programate pentru Mexic și Brazilia și altele care vor veni. 

„The Mandrake Project” va fi al șaptelea album solo al lui Dickinson și primul său de la „Tyranny Of Souls” în 2005 și va fi realizat din nou alături de colaboratorul și producătorul Roy Z. Roy Z a lucrat la toate albumele solistului, încă de la al doilea LP solo, „Balls to Picasso” din 1994. Z a mai lucrat cu Sebastian Bach, Halford și Judas Priest, producând albumul lor din 2005, „Angel of Retribution”.

„Acest album a fost o călătorie foarte personală pentru mine și sunt extrem de mândru de el”, a spus Dickinson într-un comunicat. „Roy Z și cu mine am planificat, scris și înregistrat  ani de zile și sunt foarte încântat ca oamenii să îl audă, în sfârșit”.

Până când vom afla mai multe amănunte despre disc, Iron Maiden va concerta la întâlniri nord-americane, cu o oprire la festivalul inaugural Power Trip alături de AC/DC, Metallica, Judas Priest, Guns N' Roses și Tool.