Rock News

Super-concert Vama la Arenele Romane, pe 29 iulie 2023

Peste două ore și jumătate de muzică, piese reorchestrate, colaborări și premiere vor fi ingredientele unui show electrizant marca Vama, despre care Tudor Chirilă spune că „va fi una din serile alea de vară pe care o să ți le amintești la iarnă”.

Super-concertul Vama de pe 29 iulie 2023 va marca revenirea trupei, după un an de întrerupere, la seria de concerte de vară din Parcul Carol. În 2020, Vama a susținut singurul show din acea vară la Arene, pentru ca un an mai târziu, membrii trupei, autoproclamați „Regii pandemiei”, să se întoarcă la Arenele Romane cu un concert care a beneficiat de relaxarea unor restricții. 

„Concertul de la Arenele Romane din vară e deja o tradiție întreruptă, din păcate, anul trecut, de problemele mele vocale. Ceea ce face ca noi să avem chef dublu anul ăsta. O să fie peste două ore de muzică, un concept de scenă proaspăt, colaborări cu unul sau doi invitați, sperăm și cântece în premieră, pentru că lucrăm la asta. Punem toată energia în show-ul ăsta, reorchestrăm chiar și unele dintre piesele vechi și lărgim echipa cu muzicieni consacrați. Încercăm să nu repetăm nimic din ce am făcut în trecut și vom reuși, pentru că avem idei multe și chef de pus în practică. Vama 2023 la Arene nu va fi un concert sau o experiență, va fi una din serile alea de vară pe care o să ți le amintești la iarnă”, a declarat Tudor Chirilă în această dimineață la matinalul colegilor noști de la Kiss FM.

Trupa Vama este compusă din Tudor Chirilă - voce, Eugen Caminschi - chitară, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian „Clopo” Cioargă - tobe şi Dan Lucian Opriș - bas. 

Concertul Vama din 29 iulie 2023 este organizat de Media Group Services International. Biletele au fost puse în vânzare pe iabilet.ro.