Rock News

Metallica a anunțat o nouă donație caritabilă

Fundația caritabilă a trupei Metallica va face o donație pentru persoanele care au fost afectate de vremea severă din Statele Unite

Fundația filantropică Metallica All Within My Hands va dona 150.000 dolari, împărțiți către trei organizații diferite, pentru a oferi asistență și ajutor persoanelor din zonele afectate de vremea severă care a lovit Statele Unite ale Americii. 

Primele două organizații care vor primi granturi lucrează împreună pentru a ajuta comunitățile care încă se recuperează de la tornadele multiple care au lovit Mississippi, Alabama și Georgia la sfârșitul lui martie. Team Rubicon și Direct Relief vor primi fiecare 50.000 de dolari pentru a ajuta la ameliorarea lor.

A treia organizație care primește un grant de 50.000 de dolari este Monterey County Storm Relief Fund, care îi va ajuta pe cei afectați de furtunile severe de iarnă din Monterey County, California. Nu doar că această zona a fost afectată, însă, spargerea digului Pajaro a forțat aproximativ două mii de persoane să își părăsească locuințele. Unii rezidenți nu se vor putea întoarce acasă timp de săptămâni, bazându-se pe centrele de evacuare locale pentru sprijin. 

Admirăm foarte mult numeroșii voluntari care își dedică cu drag timpul și abilitățile pentru a-i ajuta pe cei în mare nevoie”, a menționat trupa Metallica într-un comunicat publicat pe website-ul lor oficial.