SoundArt festival 2023 @ Quantic, cu Sunnata, Mother of Millions & Lady Lizard

Doză șoc de muzică și activități conexe, într-o ediție maraton. SoundArt Festival revine cu o nouă ediție sâmbătă, 1 aprilie, în Quantic Club din București, ediție care va fi dedicată sunetelor vintage din zona stoner, deșert rock, prog și post și îmbinate într-un nou format.

Line-up-ul complet SoundArt Festival 2013 este alcatuit din: Sunnata (Polonia), Mother of Millions (Grecia), Green Yeti (Grecia), Risin Sabotage (Ucraina) si Stonus (Cipru), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta), Gunshee (Romania), Doomsday Astronaut (Pakistan/Romania) si Deaf Hombre (Romania).

Ca de fiecare data, SoundArt Festival se reinventeaza, iar anul 2023 nu face exceptie! De data aceasta, organizatorii va invita la o editie maraton, o doza soc de muzica si activitati conexe, care vor incepe sambata, in a doua parte a zilei si se vor sfarsi duminica dimineata.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:

Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).

Presale II: 150 de lei.

In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Line-up complet:

Sunnata – dark psychedelia/grunge/doom, Polonia

Mother of Millions – prog metal, Grecia

Green Yeti – stoner doomed psych rock, Grecia

Risin Sabotage – psychedelic stoner rock, Ucraina

Stonus – heavy rock, Cipru

Fakir Thongs – psychedelic stoner/space rock, Italia

Lazy Lizard – sludge/desert/stoner rock, Malta

Gunshee – instrumental prog rock, Romania

Doomsday Astronaut – instrumental/prog metal, Pakistan/Romania

Deaf Hombre – stoner rock, Romania

SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poarta publicul prin spirala calatoriilor muzicale rare si aparte, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul.

SoundArt si-a rezervat, din prima clipa a existentei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de asteptate in Romania!