Rock News

Videoclipul Bon Jovi „It's My Life” a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube

„It's My Life” a fost single-ul principal de pe albumul „Crush” al Bon Jovi din 2000, deși videoclipul piesei nu a fost încărcat pe YouTube decât acum 12 ani, pe 16 iunie 2009. Clipul a fost regizat de Wayne Isham, care anterior a regizat o serie de videoclipuri pentru trupă, inclusiv „In These Arms”, „Bed Of Roses” și „Someday I'll Be Saturday Night”.

Ultimul album Bon Jovi, „2020”, a fost lansat în octombrie anul trecut. Încă o dată coprodus de John Shanks și Jon Bon Jovi, discul prezintă întreaga formație de turneu - claparul David Bryan, solistul Jon Bon Jovi, bateristul Tico Torres, basistul Hugh McDonald, chitaristul Phil X, percuționistul Everett Bradley și chitaristul John Shanks.

De-a lungul unei ilustre cariere care se întinde pe mai bine de trei decenii de la formarea din 1983, Bon Jovi și-a câștigat locul printre vedetele rock mondiale și a fost introdusa în Rock And Roll Hall of Fame, precum și în Songwriters Hall Of Fame.

Cu peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume, un catalog extins de hituri de succes, mii de concerte susținute în peste 50 de țări și încasări din vanzarea de bilete de peste 1 miliard de dolari în întreaga lume - asta doar în ultimul deceniu -, Bon Jovi ramane una dintre favoritele fanilor rock din toate timpurile.