Rock News

Journey ajunge la „soluționarea amiabilă” și închide acțiunile în instanță

Membrii Journey Neal Schon și Jonathan Cain au ajuns la o intelegere în cele din urmă cu fostii membri Ross Valory și Steve Smith. Cei doi au fost acuzati ca au dorit sa puna mana pe numele formatiei, în martie 2020.

Schon și Cain i-au concediat pe Valory și Smith după ce i-au acuzat că au încercat să preia controlul asupra numelui Journey. Schon și Cain au solicitat apoi daune de 10 milioane de dolari.

În cele din urmă, părțile au ajuns la un acord și problemele lor juridice au fost rezolvate.

Potrivit unei declarații a managementului Journey: „Membrii trupei Journey care au fost părți la un proces recent (Neal Schon, Jonathan Cain, Steve Smith și Ross Valory) sunt încântați să anunțe că și-au rezolvat diferențele și au ajuns la un acord cu soluționare amiabilă”.

Atât Schon cât și Cain „recunosc contribuțiile valoroase pe care atât Ross Valory, cât și Steve Smith le-au adus la muzică și la moștenirea Journey” și, la rândul lor, Valory și Smith „le doresc mult succes foștilor colegi de trupă și mult succes în viitor”.

De asemenea, scrie: „Journey așteaptă cu nerăbdare să continue turneele și să facă muzică nouă pentru fanii dedicați din întreaga lume”.