Rock News

Brian May face echipă cu Kerry Ellis pentru noua piesă „Panic Attack 2021 (It's Gonna Be All Right)”

Piesa este „o reimaginare îndrăzneață” a colaborării celor doi artiști din 2017, „It's Gonna Be All Right (The Panic Attack Song)”.

May și Ellis au lucrat împreună la muzică de mai multe ori de-a lungul anilor, cum ar fi albumul lor comun din aprilie 2017, „Golden Days”.

Una dintre piesele din LP a fost acum reprelucrată și a primit o noua varianta în 2021, în încercarea de a oferi un strop de optimism în timpul pandemiei. „Panic Attack 2021” este descris ca o „piesă nouă pozitivă” și o „reimaginare îndrăzneață” a originalului „It's Gonna Be All Right (The Panic Attack Song)”.

"La sfârșitul anului 2020 a existat sentimentul că, probabil, să ne luăm rămas bun de la acel an, ca va aduce ameliorarea pandemiei și va începe acum o nouă eră a speranței", a spus May într-o declarație despre noua pistă. „Din păcate, după o sărbătoare foarte silențioasă și restrânsă a Crăciunului, Anul Nou a început să-și dea seama că lupta omenirii probabil că se va înrăutăți înainte de a se îmbunătăți”.

May a continuat: „Kerry și cu mine ne-am dat seama că piesa„ The Panic Attack” avea acum un sens cu totul nou pentru milioane de oameni din întreaga lume care traiau un sentiment tot mai acut de panică".