Rock News

Brian Johnson explică cum s-a alăturat AC/DC pentru a face „Back In Black”

Solistul a fost inițial sceptic de a lucra cu trupa. Johnson explică modul în care a trecut de la grupul de glam-rock Geordie la AC/DC, imediat după moartea lui Bon Scott.

Solistul AC/DC, Brian Johnson, a explicat cum s-a alăturat trupei australiene într-un videoclip nou pe canalul de Youtube Brian Johnson TV. „Este probabil întrebarea pe care o primesc cel mai des”, spune el râzând la începutul clipului. „Tot spun, dar toată lumea vrea să o audă din nou”.

„Era o zi ciudată, eram la Newcastle”, își amintește el. „A sunat telefonul și am răspuns, iar la telefon era o doamnă cu accent german. A spus: „Iz ziss Brian Johnson?” Am răspuns: „Este. Cine sunteți?”. Iar ea spus: „Asta nu pot să spun. "Vee are vahnting you" să vii la Londra și să cânți cu formația [pentru] a o audiție. ”Am spus: „Care trupă?”. Ea a spus: ‘Ziss I cannot say also”.

Povestea lui Johnson continuă, pe mai multe accente, inclusiv câteva variante de Cockney, după care explică cum o întorsătură a sorții i-a oferit ocazia de a merge la Londra și de a se întâlni cu grupul - și cum a ajuns într-un final la decizia că a merita sa incerce.

Chitaristul Angus Young și-a amintit recent povestea trupei într-un interviu cu KLOS. El si-a adus aminte că Bon Scott a rămas foarte impresionat de Brian Johnson atunci când l-a văzut live, nu numai de calitățile sale vocale, ci și de show-ul pe care l-a făcut. Mai târziu, cei din AC/DC au aflat că trântirea pe jos a lui Brian Johnson nu făcea parte din show, ci era o criză de apendicită.