Rock News

Înregistrare Pro-Shot cu Guns N' Roses care interpretează Soundgarden, Wings sau Bob Dylan

Guns N' Roses a lansat imagini video din spectacolul trupei din octombrie 2019 de la festivalul Exit 111 din Manchester, Tennessee. Clipul de 32 de minute face parte din serialul online „Not In This Lifetime Selects”, care prezintă elemente importante din turneul de patru ani al trupei, „Not In This Lifetime”.

Melodiile sunt:

01. Live And Let Die (Wings cover)
02. Shadow Of Your Love
03. Black Hole Sun (Soundgarden cover)
04. Knockin' On Heaven's Door (Bob Dylan cover)
05. Paradise City

Anul trecut, Slash a declarat pentru Guitar.com că primul său concert de revenire cu Guns N' Roses a fost o experiență „copleșitoare”.

Turneul „Not In This Lifetime”, care a început în urmă cu cinci ani, a devenit turneul cu numărul din 3 din istoria Billboard Boxscore.

Așa cum am anuntat anterior, turneul Guns N 'Roses anunțat pentru America de Nord din vara 2020 a fost amânat din cauza pandemiei coronavirusului. Călătoria de aproape două luni a fost reprogramată să înceapă pe 4 iulie în Milwaukee, Wisconsin și să se desfășoare până pe 26 august pe Missoula, Montana.

Se pare că trupa lucrează la un nou album de studio - primul sub marca GNR de la "Chinese Democracy" din 2008 și primul care îi prezintă pe Rose, Slash și McKagan impreuna, din 1993 incoace.

Foto: Getty Images/ Guliver.