Rock News

Scorpions lansează al doilea videoclip realizat de fani pentru „Sign of Hope”

Legendarii rockeri germani Scorpions au lansat cel de-al doilea videoclip muzical creat de fani pentru cel mai recent single al lor, „Sign Of Hope”.

Formația a anunțat proiectul pentru prima dată în iunie, îndemnând fanii să realizeze videoclipuri pentru noul lor single, ca un semn de speranța că situația actuală nu ne doboară.

Scorpions a lansat o nouă melodie, "Sign Of Hope", in luna mai a acestui an. Într-o declarație care însoțește lansarea de pe YouTube a piesei, trupa a spus că lucrează la un nou album de studio, iar această nouă melodie este "un mic semn de speranță, venit direct din inimă, în vremuri tulburi".

Viitorul album Scorpions, programat pentru 2021, va marca prima lansare a trupei din 2017 încoace, când au pus pe piață o compilație cu materiale clasice și mai noi, „Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads”.

Înainte de izbucnirea coronavirusului, Scorpions avea programată o nouă rezindenta în Las Vegas, care ar fi trebuit să înceapă în iulie. Trupa a avut anterior o minirezidență în Las Vegas, în mai 2016, constând în cinci spectacole la The Joint la Hard Rock Hotel & Casino.