Rock News

Travis Barker confirmă că blink-182 vor reveni cu un single denumit „Quarantine”

Muzicianul se ocupă, printre alte colaborări personale, și de material pentru blink-182. „Quarantine” nu are o dată de lansare stabilită, dar ar trebui să ajungă la urechile fanilor în mai puțin de două săptămâni.

Perioada de carantină i-a făcut lui Travis Barker numai bine – după cum ne atrag atenția cei de la Kerrang!, trupa artistului urmează să lanseze o piesă denumită simbolic „Quarantine”. Aceasta va apărea pe piață undeva în următoarele două săptămâni, a declarat Barker într-un interviu recent acordat pentru Spin, în cadrul căruia și-a expus și celelalte activități de carantină și planuri de viitor.

„Săptămâna asta, eu și Brian Lee am produs un cântec Blink și l-am înregistrat. Am terminat trei piese jxdn; am terminat o piesă acustică a lui Machine Gun Kelly și am refăcut alte trei melodii de pe album; am cântat o melodie Yungblud; am co-produs și am interpretat partea de tobe pentru un cântec al lui Steve Aoki la care au contribuit Trevor Daniels și MGK. Este slujba mea de vis,” declară muzicianul despre diversitatea muzicală cu care intră în contact.

Travis, însă, nu s-a ocupat numai de proiectele care îi aduc profit – artistul a intrat în discuții cu Brian Lee despre o colaborare cu Post Malone în beneficiul celor afectați grav de COVID-19. Astfel, Malone și Barker au transmis live douăzeci de coveruri după cele mai apreciate melodii ale Nirvana. Poți asculta întreaga difuzare mai jos.

Foto: Facebook, Travis Barker