Rock News

Corey Taylor (Slipknot) își promovează noul scenariu de film horror

Printre numeroase alte proiecte solo și alături de Slipknot, muzicianul a găsit resursele necesare să creeze și un scenariu. Important este, acum, să își găsească parteneri pentru a transpune textul în imagini.

Solistul formațiilor Slipknot și Stone Sour, Corey Taylor, a scris un scenariu de film horror pe care abia așteaptă să îl prezinte fanilor, relatează Heavy Consequence pe baza unor interviuri preluate de pe Kerrang! și Rolling Stone. Până atunci, însă, muzicianul face tot posibilul să își construiască o structură socială care să faciliteze o posibilă ecranizare.

Mai multe detalii despre lista de activități cu care își ocupă timpul poți citi în interviul acordat pentru Kerrang!, însă aceasta sună cam așa:

  • Lucrul la albumul său solo, care va fi înregistrat în 2021;
  • Promovarea scenariului horror despre care ți-am scris mai sus;
  • Evenimentele încadrate sub umbrela Knotfest, alături de Slipknot;
  • Dezvoltarea subiectelor abordate în cea de-a cincea carte a sa;
  • În cele din urmă, apare și cel mai important element pentru artist - timpul petrecut cu familia.

„Încep să pun laolaltă material pentru un album solo pe care urmează să îl înregistrez în 2021,” declară Corey. „Am în jur de 26 de melodii scrise pentru el. Va fi cel mai bun album nouăzecist. Este singurul mod în care îl pot descrie”. Cu toate proiectele despre care ne informează, ai crede că Taylor nu este prea familist, dar ține să sublinieze că timpul petrecut cu familia este vital pentru el. „Mă ocup de multe proiecte, dar mă asigur și că îmi rămâne destul timp pentru familie. [...] Nu știi niciodată cât timp ai la dispoziție în situația asta”.

În discuția pe care a purtat-o cu reporterii de la Rolling Stone, Corey a mărturisit despre albumul solo: „Este ceva ce am spus întotdeauna că nu voi face, dar, cu trecerea timpului, (n.r. ideea) a tot revenit. Gen, oare cum ar suna? Ce ar fi?”.

Foto: Facebook, Corey Taylor