Rock News

Metallica live - „No Remorse”

Până avem noi șansa să îi vedem live, în august, putem măcar să ne bucurăm de filmările de la alte concerte.

Metallica a lansat un videoclip care surprinde interpretarea melodiei „No Remorse”, din cadrul concertului susținut pe 5 decembrie în Portland (Oregon), pe care ți-l lăsăm la sfârșitul articolului.

Legendele au început partea nord-americană a turneului WorldWired pe 2 septembrie, în Wisconsin, aceasta urmând să se termine pe la jumătatea lunii martie 2019, în Michigan.

Turneul lor include primul show cu drone folosit în spectacole live. Ce înseamnă asta? 99 de micro drone își fac de cap deasupra scenei, formând diverse modele, din ce în ce mai complexe, în timp ce americanii interpretează piesa „Moth Into Flames”.

Pe 15 iunie, Metallica a primit Premiul Polar, echivalentul unui Grammy în varianta suedeză. Lars Ulrich şi Robert Trujillo au acceptat distincția din partea regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei.

După cum sigur știi deja, Metallica va reveni la București în cadrul turneului Worldwired, concertul fiind planificat pentru data de 14 august 2019, iar locația aleasă – Arena Națională. O să îi poți vedea și pe Ghost live, având în vedere că formația Cardinalului Copia va deschide concertul alături de Bokassa.

Foto: Guliver/Getty Images