Rock News

Paul Stanley demontează zvonurile potrivit cărora Eddie Van Halen ar fi fost pe punctul de a se alătură Kiss

Vocalistul și chitaristul Kiss, Paul Stanley, a negat zvonul că Eddie Van Halen a fost aproape de a părăsi Van Halen pentru a se alătură grupului Kiss. Gene Simmons a susținut în mai multe interviuri că în jurul anului 1982, pe vremea albumului "Creatures Of The Night", a vorbit cu Eddie Van Halen de părăsirea Van Halen și alăturarea la grupul Kiss.

Acum, Stanley neagă orice afirmație. Potrivit Blabbermouth, în timpul "Kiss Kruise" din acest an, Stanley a fost întrebat dacă acest zvon este adevărat sau nu:
"Eddie Van Halen nu a fost pe punctul de a se alătură Kiss. Eddie a venit la studio. Cred că în acea perioadă existau tensiuni în trupa [Van Halen] pentru el, iar Eddie a venit să vadă ce se întâmplă".
(...)
"La acel moment, Eddie era interesat de clape. Și îmi aduc aminte că a adus cu el câteva casete cu niște cântece la care lucra. Iar eu mă gândeam că tipul ăsta este un chitarist incredibil. [Mă gândeam]: "Eddie, ce faci la clape?" Dar a fost începutul "Jump" și al tuturor celorlate piese care au venit ulterior. Dar Eddie nu urma să se alăture Kiss și nu a fost niciodată aproape membru al trupei Kiss".

Săptămâna trecută, Kiss a anunțat detaliile ultimului turneu din carieră. Prima etapă a "End of the Road World Tour" a fost anunțată, iar această cuprinde 65 de concerte pe două continente.

Turneul începe în America de Nord la sfârșitul lunii ianuarie și va rămâne acolo până la jumătatea lunii aprilie. Trupa va traversa apoi Atlanticul pentru spectacole în Europa, iar printre țările unde îi putem vedea sunt Germania, Italia, Marea Britanie, Ucraina sau Țările Nordice.

Foto: Getty Images/ Guliver.