Rock News

Filme pentru întreaga familie și documentarul de artă Tițian, Imperiul Culorii în luna mai la Happy Cinema Luceafărul

Proiecția filmului de artă Tițian, Imperiul Culorii din cadrul evenimentului Anul Filmelor de Artă realizat în colaborare cu Muzeul Național de artă al României a fost un eveniment sold out, iar rețelele de socializare Happy Cinema au fost inundate de mesaje de la oameni care au fost încântați de experiență.

Pentru a oferi publicului bucureștean care nu s-a putut bucura de experiență șansa de a vedea filmul, echipa Happy Cinema a pregătit două noi proiecții la Happy Cinema Luceafărul. Astfel, publicul poate urmări filmul joi, 2 mai și luni, 6 mai, de la ora 18:00. Prin aceste proiecții, publicul are oportunitatea de a experimenta și aprecia mai profund arta cinematografică și arta vizuală.

Documentarul Tițian. Imperiul culorii, documentează viața unui artist inovator, devenit pictorul oficial al Republicii veneţiene. Câștigând simpatia papilor şi împăraţilor cu lucrările sale emblematice, revoluţionare, Tițian a devenit unul dintre artiştii ce simbolizează Renaşterea în sine. Un talent extraordinar şi un antreprenor strălucit, inovator atât în lucrările sale, cât şi în comercializarea acestora, Tițian a devenit în scurt timp pictorul oficial al Republicii veneţiene, dar şi un artist imens, căutat de cele mai bogate şi faimoase Curţi din Europa. Tițian. Imperiul culorii cartografiază aproape un secol din viaţa artistului. Experţi internaţionali, critici şi artişti descriu viaţa acestuia, stilul, temperamentul şi ambiţiile sale, dar şi Veneţia, care a reprezentat pentru Tițian fundamentul „imperiului culorii”.

Luna mai vine cu o mulțime de noutăți la Happy Cinema Luceafărul, filme pentru întreaga familie, de la animații până la blockbustere palpitante. Astfel, publicul este așteptat la filme precum Buzz House The Movie, Challengers sau Micuța Ping și Dragonul. 

Biletele se pot achiziționa online de pe www.happycinema.ro. Filmele sunt în limba engleză, cu subtitrare în limba română. Filmele de artă pot fi urmărite și la cinematografele Happy Cinema din țară, în orașe precum Bacău, Bistrița, Botoșani sau Buzău. 

***

HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 10 cinematografe la nivel național și două în București, aflate în lucru, iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400.000 de clienți. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.