Morning Glory

De vorbă cu Răzvan Suma, despre „CelloEAST Festival”

Răzvan Suma, marele violoncelist, a venit azi la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” pentru a da câteva detalii despre primul festival de violoncel din România, ajuns la a treia ediție, „CelloEAST Festival”. A dovedit, apoi, că #RomâniaAreSângeDeRocker, alături de formația Placello!

În această dimineață, studioul Rock FM a răsunat cu muzică de violoncel. Răzvan Suma, mare violoncelist și co-fondatorul festivalului „CelloEAST”, a venit la emisiunea „Morning Glory”. Între 7 și 15 mai, iubitorii de muzică se vor putea bucura de concerte superbe de violoncel, în săli prestigioase de concert, precum cea de la Ateneul Român, Sala Radio și Catedrala Sfântul Iosif. 

Anul acesta, programului i se alătură și o competiție de violoncel, cu două categorii - „Young CelloEAST” și „Pro CelloEAST”. Concursul a fost organizat în colaborare cu Universitatea Națională de Muzică din București și Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România. 

Pentru mai multe detalii despre „CelloEAST Festival”, accesați pagina lor oficială

Apoi, Răzvan Suma a întregit echipa și, alături de formația Placello, au cântat câteva compoziții, pentru a dovedi că #RomâniaAreSângeDeRocker!