Rock News

Rock The Underground: Exuviath va deschide pentru finlandezii de la Wolfheart

Ne apropiem de vacanța de Paști, însă, din fericire, rockul nu doarme nici de Sărbători. Săptămâna aceasta vom putea asculta, prin țară, trupe precum Wolfheart, Exuviath și formații de pur punk de la Sibiu

Joi, la Love Bar, Sibiu, va avea loc o petrecere intitulată „Punk’s Not Dead”. Va consta în câteva cântări live, pur punk românesc, de la trupe precum Gaz Metan și Hypno Ceperco. Gaz Metan e o trupă care s-a lansat anul trecut și cântă de la punk, până la hardcore punk și nu metal. Hypno Ceperco a debutat în 2022, cu scopul de a se distra, transmițând mesaje cu impact puternic, și cântă o muzică puternic influențată de hardcore punk și ska-punk. Deci, fă-ți un cadou de Paști și du-te la cântare!

Pe 7 mai, marțea viitoare, avem cântare Wolfheart și Exuviath la FORM Space, Cluj. Cum finlandezii de la Wolfheart sunt deja destul de cunoscuți fanilor death metal, vom axa discuția pe trupa Exiviath. Pe băieți i-am văzut prima dată la „Constelații Metal”, anul trecut. Au cântat și la „Metal Bunker”, la Craiova. Au scos albumul „Contra Mundum”, în 2023, și, din câte știu eu, mai au unul pe drum. Au o abordare muzicală foarte captivantă, old-school metal cu influențe de death, heavy și doom metal. 


Wolfheart va veni și la București, la Quantic, pe 8 mai, unde spectacolul va fi deschis de către Blacksheep și Machiavellian God, care lansează albumul „Beyond The Void”. Deci fiți pe fază! Voi mai vorbi despre concertul ăsta săptămâna viitoare. Până să ajungă la Quantic, băieții vor cânta la M2 Timișoara, pe 2 mai.

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 30.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:26

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 14.05.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:03

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 23.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:51

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 16.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:47