Rock News

Robert Plant lucrează la o nouă versiune a unui clasic Zeppelin

Vestea a apărut într-o serie de postări de pe rețelele sociale, șterse ulterior de la cei implicați în proiect. Nu ne rămâne decât să fim răbdători și să așteptăm anunțul oficial.

Plant și-a petrecut recent o zi la Magic Garden Recording Studio din Wolverhampton, unde a lucrat la o melodie Led Zeppelin. Asta spune cântăreața și scriitoarea Antonella Gambotto-Burke. Ea a declarat pentru LedZepNews că s-a simțit privilegiată de alucra alături de Robert Plant la un clasic Led Zeppelin.

„E o plăcere absolută să lucrez din nou cu Robert Plant și Wolves Records la Magic Garden Studios”, a scris și producătorul Gavin Monaghan într-o postare, acum ștearsă.

Pe baza a ceea ce s-a menționat public despre acest proiect, LedZepNews a ghicit că Plant ar fi reînregistrat o melodie Led Zeppelin pentru a fi inclusă pe un album care urmează să fie lansat de Wolves Records pentru a ajuta la promovarea artiștilor semnați cu casa de discuri. O sursă care cunoaște proiectul spune că acest lucru nu este exact și a negat că acesta are vreo legătură cu Wolves Records.

Wolves Records a fost lansat în 2021 de Wolverhampton Wanderers, clubul de fotbal pe care Plant îl susține și este vicepreședinte din 2009.

Captura de pe Facebook a postării Antonellei Gambotto-Burke, publicată de LedZepNews.